Kapitel 57.

Äntligen kommer det nya kapitlet. Jag vet att ni har fått vänta, men jag mådde äntligen bättre idag, men dessvärre fick jag åka till jobbet och jobba några timmar, vilket jag inte direkt planerat, men så är det ibland. Men nu har jag iallafall skrivit klart nästa kapitel och jag ska försöka göra allt för att ni ska få kapitel 58 så fort som möjligt.

PREVIOUS: ”Vi hörs!” Sa han innan jag stängde dörren efter honom.
Jag stod kvar i hallen en stund innan jag bestämde mig för att gå och tvätta bort mitt smink och sedan därefter gå och lägga mig i sängen. Den natten blev in princip sömnlös eftersom det enda som fanns i mitt huvud var Justin. Hur jag än försökte gick det inte att sluta tänka på honom. Kanske var det fel att ta hem honom hit? Jag skulle kanske undvikit honom istället? Allting hade varit mycket bättre om jag aldrig träffat honom igen.




Fem veckor senare.

”Tay, du måste komma på Alice födelsekalas. Hon kommer bli ledsen om du inte kommer, och vi ska inte snacka om hur ledsen jag kommer bli.” Sa Julia då vi pratade i telefon.
”Jag vet inte Julia… det känns bara så konstigt att åka tillbaka till LA när jag inte har varit där på två år. Varför kan vi inte köra ett eget litet privat födelsekalas genom Skype som vi gjorde förra året?” Sa jag och skrattade till, samtidigt som jag gick runt i lägenheten och städade undan Marios kläder.
”För att Alice inte var speciellt medveten om något förra året, men nu saknar hon dig och vill att du ska komma hit.” Sa hon bekymrat.
”För det första så får jag se om jag har pengar till det, för det andra så kan jag inte bara lämna Mario så isåfall får han följa med, för det tredje så har jag ingen lust att träffa mamma.” Sa jag och suckade tungt.
”Klart Mario får följa med och ja din mamma kommer vara här, men du måste ju förstå att jag inte kan säga till henne att hon inte får komma. Du får väl helt enkelt undvika henne om det nu behövs.” Sa hon och lät allvarlig.
”Jag får tänka på det…” Sa jag snabbt.
”Men hur kan det vara så svårt att ge mig ett svar? Jag och Alice kommer bli jätteledsna om du inte kommer. Vi har saknat dig! Hur många gånger om året träffas vi? Två? Om ens det.” Sa hon och jag förstod att hon verkligen ville att jag skulle komma.
”Jag kommer på ett villkor och det är att du låter bli att försöka få mig och mamma att prata med varandra, okej?” Sa jag och suckade.
”JAAAAA! Jag lovar.” Sa hon och skrek högt i telefonen med tanke på att hon blev ganska glad över mitt beslut.

Två dagar har gått och jag är förvånad över att jag och Mario lyckades boka två platser på ett nästan fullsatt flyg till LA så snabbt. Men vi var i alla fall nu på flygplatsen och jag tror aldrig jag har sett Mario så här exalterad över att åka någonstans.
”Tror du Justin kommer vara hos Julia och Ryan?” Sa han och log brett mot mig då vi satt och väntade på att få gå på planet.
”Älskling, han är inte gay, det är inte ens lönt att försöka.” Sa jag och skrattade till.
”Han kanske är hemligt homosexuell och om han är det ska jag vara den första som får veta det.” Sa han och blinkade retsamt mot mig vilket fick mig till att bara himla med mina ögon.
”Du om någon borde ju veta att man på långa vägar kan se om någon är homosexuell och så vitt jag vet så är inte Justin feminin på något sätt alls.” Sa jag och log menande mot honom.
”Bitch, förstör inte mina drömmar nu okej?” Sa han divigt och jag kunde inte låta bli att skratta åt honom.
”Chill down bro.” Sa jag skrattandes och petade honom på kinden vilket jag vet att han hatar.
”Don’t bro me.” Sa han och viftade med sin hand framför mitt huvud.
Istället för att fortsätta reta honom sjönk jag djupt in i mina tankar, som bestod av Justin och har gjort ända sedan jag träffade honom för fem veckor sedan. Jag försöker intala mig själv hela tiden att jag fortfarande är sviken och ärrad för livet, efter det han gjorde mot mig, men på något sätt är det något med honom som attraherar mig, som suktar efter hans kropp, som suktar efter hans läppar. Och varje gång dem här jobbiga tankarna dyker upp i mitt huvud försöker jag alltid skaka av mig dem, men dem finns alltid kvar och psykar mig.
Jag vet att jag och Justin aldrig skulle kunna klara av att bygga upp ett förhållande igen. Den här gången är det bättre att vi bara står kvar på vänskaps nivån. Jag vill inte ge mig in i något och sedan gå och oroa mig för att bli krossad igen.

Åtta timmar har gått och vi är äntligen framme i LA. Eller äntligen och äntligen, jag är inte speciellt glad att vara här överhuvudtaget. Alla minnen dyker upp, bra som dåliga.
Vi hade snabbt lyckats få tag på en taxi som nu rullade iväg till Julia och Ryans hus. Klockan var sju vilket menades med att kalaset börjat för en timme sedan. Det kändes dumt att komma försent, men jag tycker nästan att huvudsaken är att jag kommer överhuvudtaget.
Det tog inte jättelång tid att åka från flygplatsen till Julia och Ryan och när taxin stannade utanför deras hus sköljdes en panik över mig. Jag skulle nu träffa mamma som jag inte träffat på två år. Ska jag gå fram och hälsa på henne eller ska låtsas som att hon inte existerar?
Mitt i mitt tänkande kände jag Marios hand som tog tag i min och drog med mig ut ur taxin. Vi lyfte ut våra resväskor och började snabbt därefter gå mot ytterdörren.
Jag plingade på och det tog inte lång tid innan Julia öppnade dörren och skrek till högt samtidigt som hon kastade sina armar runt om mig.
”Herregud vad jag har saknat dig!” Sa hon och log brett mot mig.
Hon kramade om Mario också med tanke på att dem träffats då hon varit och hälsat på oss i Argentina. Vi gick in igenom huset och ut på baksidan där alla gäster satt samlade runt ett avlångt bord. Jag kände alla chockade blickar som stirrade på mig och det tog en liten stund innan alla blev alldeles galna över att se mig. Jag fick väl ta emot ungefär tjugo kramar från olika människor och jag blev mest glad då jag såg Alfredo och Kenny komma springandes mot mig med armarna öppna.
”Fast det bara var fem veckor sedan vi sågs sist, så måste jag erkänna att jag faktiskt har saknat dig.” Sa Alfredo och log brett mot mig.
”Jag har saknat er också!” Sa jag och skrattade till.
Jag svepte min blick över bordet och då jag såg mamma som satt och pratade med Bill, kändes det som att jag fick en nål i hjärtat. Det kändes hemskt att vara här och vara ovän med sin egen mamma, men idag hade jag ingen lust alls till att diskutera problem, istället ville jag vara här för att ha kul och fira Alice som chockade mig då hon kom ut genom huset, gåendes alldeles själv och hon hade vuxit så mycket att jag till en början inte ens kände igen henne. Men då hon kom springandes mot mig med ett brett leende och skrek ”TayTay!” kunde jag inte låta bli att le. Jag satte mig ned på huk och snart omfamnade vi varandra i en inte så stor kram, med tanke på att hennes armar knappt går runt min nacke. När vi släppt taget och jag rest mig upp från marken mötte jag Justins glada blick, då han såg mig. Jag log halvt tillbaka mot honom och jag visste inte riktigt vad jag skulle säga.
”Hej!” Sa han glatt och omfamnade mig i en ganska awkward kram.
Många bakom oss blev nog ganska förvirrade, i alla fall Pattie som inte förstod vad som försegick.

Vi hade ätit oss mätta på den extremt goda maten som Julia och hennes mamma lagat och nästan direkt efter hade Alice dragit med mig ut på gräsmattan för att leka.
Vi satt och lekte med hennes dockor då Justin dök upp bakom Alice och lyfte upp henne i luften. Hon skrattade till och snart hade han satt sig ned med henne i knäet.
”Vad gör ni?” Sa han nyfiket och log.
”Leker.” Sa jag och skrattade till eftersom det kändes så konstigt att säga det.
Innan Justin hann säga något reste sig Alice upp från hans knä och det tog inte lång tid innan hon pressade sina små, små läppar mot hans kind och gav honom en blöt puss.
”Jag vill också ha en puss.” Sa jag och plutade mot underläppen samtidigt som jag kollade på Alice. Hon vände sig om mot mig med ett brett leende på läpparna och när hon pekade på Justin och sedan på mig och visade att vi skulle pussa varandra spred sig en ilande känsla i hela kroppen. Både jag och Justin började skratta och jag försökte göra allt för att inte få ögonkontakt med honom.
”Puss.” Sa Alice och skrattade till.
”Men jag vill ha en puss av dig.” Sa jag och kollade på henne med ett leende.
Hon skrattade till och gick fram till mig, hon tog tag i mitt huvud och försökte med all den kraft hon hade, trycka mig mot Justin. Jag tryckte emot och detta kunde inte bli mer pinsamt. Plötsligt tappade jag mitt handfäste mot gräset och med Alice lilla kraft, trycktes jag snabbt framåt, vilket resulterade i att jag och Justin krockade med våra huvuden.
”Förlåt.” Sa jag generat och skrattade till.
”Äh, det är lugnt.” Sa Justin och höll sig för näsan, anledningen var för att han börjat blöda näsblod.
”Men shit, du blöder ju näsblod.” Sa jag chockat.
”Det går över.” Sa han och låtsades som att det inte alls var någon big deal.
”Går över? Kom, vi går in och fixar det.” Sa jag och reste mig upp.
Alice förstod ingenting och gick istället ifrån oss bort till de andra runt bordet. Justin följde efter mig in i huset och vi tog oss in på toaletten för att försöka stoppa blodflödet.
”Det är nog bäst om du sätter dig ner och böjer huvudet bakåt.” Sa jag samtidigt som jag försökte leta efter bomullstussar.
Han gjorde som jag sa och satte sig ned. Så fort jag hittat bomullstussar, började jag torka bort det torkade blodet runt hans näsa. För en stund var jag tvungen att försöka hålla mig för skratt eftersom jag tyckte det hela var väldigt komiskt.
”Vad skrattar du åt?” Sa han och kollade på mig frågande.
”Ingenting.” Sa jag och försökte att återigen hålla mig för skratt.
”Du är ganska bra på det här, jag kanske borde anställa dig som min privata sjuksköterska.” Sa han sarkastiskt och skrattade till.
”Jobbar man på en bar där det minst är tre bråk om dagen, så blir man van.” Sa jag och log.
”Hur känns det att vara tillbaka i LA då?” Sa han och såg nyfiket på mig.
”Jag vet inte, det är blandade känslor.” Sa jag och försökte få fram ett leende.
Precis när jag såg att han skulle säga någonting, blev jag klar och gick till vasken för att tvätta mina händer. Han reste sig upp och kom fram till vasken där jag stod. Han vände sig mot spegeln och brast ut i ett gällt skratt då han såg sig själv med den stora bomullstussen i näsan.
”Snyggt!” Sa han skrattandes.
”Jag tror faktiskt du kan ta ut den när som helst, det slutade blöda för en stund sedan.” Sa jag och log och kollade på honom genom spegeln.
”Var det ens lönt att sätta in den?” Sa han och kollade på mig frågande.
”För säkerhetsskull.” Sa jag och log.
Han tog ut bomullstussen sakta och gav ifrån sig en äcklande blick då han såg allt blod som täckte den. Jag skrattade till och för en stund kände jag en konstig känsla som kom krypandes någonstans inne i min kropp. Känslan som suktar efter något, efter honom. Jag försökte skaka av mig den men den fanns där någonstans och planerade inte på att dra sig tillbaka på ett långt tag.
Medan han stod med ryggen mot mig och slängde bomullstussen i papperskorgen, stod jag bara och stirrade på honom. Jag vet inte vad som tog åt mig, men så fort han vände sig om gick jag fram till honom och pressade mina läppar mot hans.
”Taylor, vad gör du?” Sa han och tog tag i mina armar.
”Okej… jag ska vara ärlig… jag är jävligt kåt, jag vet att du också är det eftersom du har haft en torr period. Det är inga känslor inblandade, bara sex, okej?” Sa jag och andades snabbt.
Han sa ingenting utan kysste mig istället passionerat. Snart hade han tryckt mig mot väggen och höll på att dra ned mina trosor under min svarta tighta kjol. Jag fingrade mig ned till hans byx kant och knäppte upp hans jeans. Jag tog min hand innanför hans kalsonger och jag hörde hur han stönade till tyst. Precis när han kommit in i mig hörde vi en svag knackning på dörren.
”TayTay?” Hör jag Alice säga utanför dörren, och jag kunde inte låta bli att börja skratta. Justin fick lite smått panik, men det fick ändå oss inte till att sluta.
”Jag kommer snart.” Sa jag så glatt och normalt jag kunde.
”Taylor, är det du?” Sa Pattie som också kommit och ställt sig utanför dörren.
”Ja.” Sa jag och försökte återigen låta så normal som möjligt.
”Vet du vart Justin tog vägen?” Sa hon högt så att jag skulle kunna höra henne tydligt.
”Jag har ingen aning. Han gick nog till köket.” Ljög jag, eftersom den spända blicken Justin gett mig då Pattie frågat efter honom, fick mig till att i alla fall ta det lite seriöst.

”Det här säger vi inte till någon, okej?” Sa jag då vi stod och klädde på oss kläderna på toaletten. Istället för att säga något nickade Justin bara tillbaka och vi förblev tysta. Jag var den som diskret gick ut först från toaletten och några sekunder efter kom Justin ut och det verkade inte som att någon saknat oss, med tanke på att ingen lade märke till att vi kom ut ur huset, efter att ha varit inne på toaletten i ungefär tjugo minuter.
”När åker du och Mario tillbaka till Argentina då?” Sa Justin då vi satt oss ned på en bänk en bit ifrån bordet där alla andra satt samlade.
”Jag vet inte, jag får helt enkelt se hur länge Julia vill att vi stannar.” Sa jag och log.
”Ska ni bo här hemma eller bor ni på hotell?” Sa han och han var väldigt frågvis.
”Julia sa att vi kunde bo här, så jag hoppas hon håller fast vi det.” Sa jag och skrattade till.
”Om det skulle bli några problem, kan ni alltid bo hos mig och mamma.” Sa han och log.
”Justin… du vet lika väl som jag att det aldrig kommer funka.” Sa jag och suckade och jag ville att han skulle förstå att det aldrig skulle funka om jag bodde hos honom och Pattie, inte efter allt vi har gått igenom. Det skulle riva upp så många gamla sår.
”Jag vet…” Sa han tyst och tittade ned i marken.
”Hey bitchessssss.” Sa Mario som dykt upp framför oss.
”What’s up?” Sa Justin och lät förvånansvärt trött.
”Okej, det var sexigt.” Sa Mario och viftade med sin hand framför sitt ansikte, vilket han alltid gör då han blir generad.
”Har du kul?” Sa jag och log mot honom.
”Det hade varit mycket roligare om vi varit på en Gay klubb istället.” Sa han och plutade med underläppen.
”Det finns säkert någon i stan… du kan ju åka dit lite senare?” Sa jag frågande.
”Inte själv… du har inte lust att hänga med Justin?” Sa han och kollade på Justin lite flörtigt och jag visste att han fick panik då han mötte Marios blick.
”Öhm… eh… asså… det är inte riktigt min grej.” Sa Justin tveksamt.
”Whatever, jag älskar dig ändå.” Sa Mario och blinkade med ena ögat mot Justin och jag själv satt bara bredvid och försökte hålla mig för skratt. Mario gick iväg och satte sig vid de andra medan jag och Justin satt kvar på bänken, tysta.

”Det som… hände innan… på toaletten, betydde ingenting eller?” Sa Justin plötsligt frågande, efter en lång stunds tystnad. Jag bara skakade på huvudet som svar och bilder från händelsen dök upp i mitt huvud. Men den här gången försökte jag inte få bort dem, istället tänkte jag igenom det och försökte komma på varför jag egentligen gjorde som jag gjorde, att jag bara släppte loss allt och klamrade mig fast vid honom. Det är inte såhär jag vill att det ska bli, att jag ska trilla ned i hålan där jag vet att känslorna för Justin fortfarande finns kvar, jag har lyckats hålla mig ifrån honom i två år, och nu när jag träffat honom, försöker jag verkligen att inte falla för honom igen, men om det kommer funka är en annan femma.

Kommentarer
Postat av: Becka

Sååå bra! :D

2011-07-09 @ 02:21:12
URL: http://beckagoesrandom.blogg.se/
Postat av: Becka

Sååå bra! :D

2011-07-09 @ 02:21:32
URL: http://beckagoesrandom.blogg.se/
Postat av: Madeleine

Grymt! :)

2011-07-09 @ 02:27:21
URL: http://karinbeatrice.blogg.se/
Postat av: Olympia

M E R M E R M E R M E R M E R M E R M E R M E R M E R M E R M E R M E R M E R M E R! :D <3 Ååå, ääälskar din novell!

2011-07-09 @ 02:51:17
URL: http://jamais.devote.se
Postat av: Melina

Asbra!!!!!! :D

Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer! <3

2011-07-09 @ 03:41:56
Postat av: Lisa'

längtar till nästa del kommer!:)

2011-07-09 @ 13:01:04
Postat av: Daniella

Finns inga fel eller någonting i detta kapitlet, jag tycker du skrev detta HELT PERFEKT! Jag gillar det jättemycket, du skriver så jävla bra! :-)

Kram

2011-07-09 @ 13:02:56
URL: http://ddaniiellaa.blogg.se/
Postat av: Anonym

Heel grymt men undrar verkligen hur dem ska reparerar detta ;/

2011-07-09 @ 20:47:54
Postat av: Clara

Sooo freaking bra! Nästa NU!!!! ;)

2011-07-09 @ 22:24:19
URL: http://http:/
Postat av: Johanna

mer mer mer mer :D

2011-07-10 @ 09:51:48
URL: http://johannaviveca.blogg.se/
Postat av: Marielle

Heeelt sjukt vad du skriver bra! Man kan ju inte annat än fundera hur hela novellen ska sluta. :P

2011-07-10 @ 11:57:05
URL: http://firststeptwoforever.blogg.se/
Postat av: sabina

Du är GRYM på att skriva! Nu får du ta och skriva mer :D

2011-07-11 @ 17:24:26
URL: http://musikmongot.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0