Kapitel 25.

PREVIOUS:
Efter att jag hade duschat lade jag mig ned i sängen och jag somnade nästan direkt. Det hade varit en lång dag med mycket att göra och jag var inte riktigt van vid det.
Jag vaknade med ett ryck när jag hörde hotelldörren öppnas, jag vände mig om mot klockan som stod på nattbordet och den visade på tre på natten. ”Hallå?” Sa jag tyst, men jag fick inget svar…



När jag precis skulle tända säng lampan hörde jag personen som tagit sig in i mitt rum, ta sats och kasta sig över mig. ”AHHHHHHHHHH!” Skrek jag allt vad jag kunde och personen tände snabbt sänglampan. Jag trodde att jag bara hade några få sekunder kvar att leva, tills jag insåg att det var Alfredo som nu satt över mig med en chockad blick. Vi båda två kollade på varandra och medan jag bröt ut i världens gapskratt började Alfredo skrika och kastade sig av sängen rätt ned på golvet.
”Shit, helvete… förlåt… jag trodde du var… Justin.” Sa Alfredo panikslaget.
Istället för att få fram något att säga låg jag bara och skrattade i sängen och försökte skymma min halvt nakna kropp under täcket. Jag var ju inte direkt redo att få besök under natten, så därför hade jag somnat med bara underkläderna på.
”Sluta skratta, det är inte kul alls… jag trodde att din nyckel var Justins nyckel som Kenny hade. Du får absolut inte tro att jag tänkte våldta dig eller något sånt.” Sa Alfredo bekymrat med en konstig min. Jag satte mig upp i sängen och drog täcket runt om mig. Alfredo reste sig upp och rättade till sina kläder. Han gav ifrån sig en tung suck och sneglade generat på mig.
”Erkänn, du visste att det var mitt rum… du ville bara komma in hit för att se mig i underkläder.” Sa jag ironiskt och gav ifrån mig en retsam blick mot honom.
”Ha-ha, jättekul! Killarna kommer mobba mig för detta resten av mitt liv.” Sa han och skrattade till.
”Aw, jag ska säga till Justin att han ska låta dig vara. För jag antar att han kommer vara värst. Han brukar lyssna på mig.” Sa jag och log mot honom.
”Ja, förresten… hur är det mellan er nu? Efter bråket ni hade…” Sa han och satte sig ned på den svarta skinnfåtöljen som stod i hörnet.
”Jodå, vi är vänner igen.” Sa jag och skrattade till lite nervöst.
”Ni verkar vara ganska… nära… vänner. Du har möjligtvis inte fått reda på vem hans ”lover” är eller?” Sa han och såg en aning nyfiken ut och jag försökte dölja mitt nervösa ansiktsuttryck men det gav nog inget bra resultat eftersom Alfredo efter en stunds tystnad, började små flina lite.
”Jag ska inte pressa dig, jag är bara väldigt nyfiken av mig.” Sa han och reste sig upp och klappade mig på huvudet. Jag log mot honom och han började gå mot dörren.
”Förlåt än en gång för att jag skämde livet ur dig, jag lovar att det aldrig kommer hända igen.” Sa han och blinkade mot mig innan han gick ut genom dörren och stängde den försiktigt efter sig.
Jag lade mig ned i sängen igen och släckte lampan med ett leende på läpparna.

Jag vaknade yrvaket och hörde att någon knackade otåligt på dörren. Jag svepte täcket om mig och reste mig upp från sängen och gick fram till dörren med tunga steg. När jag öppnade dörren stod Justin framför mig pigg och glad. ”Snygg frilla.” Sa han samtidigt som han gick förbi mig in i rummet. Jag vände mig om mot spegeln i hallen och blev chockad över hur mitt hår såg ut. Det stod åt alla håll och såg ut som världens troll bo. Jag gnuggade mig i ögonen och gick sömnigt tillbaka till sängen och lade mig under täcket. Jag kände Justins hand som letade sig in under täcket och kittlade mina fötter. Jag drog upp benen till magen och gav ifrån mig ett tröttsamt ljud.
”Jag vill sova… klockan är typ… NIO? Skojar du med mig?” Sa jag chockat och reste mig upp snabbt.
”Vi måste gå upp tidigt om vi ska hinna utnyttja hela dagen så gott det går, eftersom vi åker hem imorgon.” Sa han glatt och drog av mig täcket. Både han och jag blev förvånade, eftersom jag låg i bara underkläder så jag drog snabbt tillbaka det. ”Men jag går upp på ett villkor…” Sa jag och log mot honom.
”Vad?” Sa han med en suck och skrattade till.
”Att du masserar mig lite först.” Sa jag och gav honom valpminen. När han skakade på huvudet lade jag mig ner igen under täcket och försökte somna om så fort jag kunde, men det skulle aldrig funka så länge Justin var kvar i rummet. Snart kände jag att han drog av täcket ner till slutet av min rygg, han satte sig över mig och jag kände hans händer mot min rygg och han knäppte upp min bh. Hans händer började massera min rygg och jag kunde inte rå för att somna till en minut eller två.

Jag vaknade till när jag kände någon som kysste min hals otåligt och jag kunde inte låta bli att le. Jag vände mig om, men ångrade mig så fort jag låg på rygg då jag insåg att min bh fortfarande var uppknäppt och jag drog snabbt täcket upp till hakan med en chockad blick. Justins blick var däremot lite annorlunda, creep smilet. Han satt fortfarande över mig. Jag tog tag med mina båda händer om hans nacke och drog mig upp så att jag nu satt upp i sängen jag kollade in i hans ögon och kysste hans läppar lätt. Han ville ha mer och försökte kyssa mig igen, men denna gången tryckte jag bort hans huvud och skakade på huvudet samtidigt som jag skrattade till.
”Som du själv sa, vi borde gå upp tidigt så att vi kan utnyttja dagen.” Sa jag och klappade honom nätt på kinden. Han suckade och jag reste mig upp från sängen, med armen för mina bröst. Jag gick bort mot min resväska och jag hörde Justin vissla till bakom mig. Jag vände mig om och himlade med mina ögon.

Jag tog med mina kläder in på toaletten och bytade om. Det fick bli ett par vanliga jeansblåa jeans, en vit t-shirt, vita låga converse och ovanpå det en svart skinnjacka. Jag flätade håret i en stor fläta som hängde ned längs ryggen och sminkade mig snabbt. När jag kom ut låg Justin på sängen med sin telefon, som vanligt när han var uttråkad. Han reste sig snabbt upp när han såg att jag äntligen var klar, han kom gåendes mot mig och jag vände mig om mot dörren för att gå ut, men precis innan jag hann öppna kände jag Justins händer som slank in under min jacka och smekte min mage. Jag böjde mitt huvud bak mot hans axel och skulle precis vända mig om pussa honom då han förstörde det hela genom att börja kittla mig. Jag hoppade snabbt till och öppnade dörren och gick snabbt ut i hotellkorridoren med Justin efter mig som fortfarande försökte kittla mig. Jag skrattade till och bad honom sluta, men såklart gjorde han inte det. Där stod vi skrattandes och han försökte verkligen göra narr av mig. Efter en stund avbröts vi båda två av en harkling, som kom från Kenny som stod lutad mot väggen och kollade på oss med en frågande blick. Vi stannade hastigt upp och vände oss nervöst åt Kennys håll och log osäkra leenden mot honom. ”Sååå… vad vill ni göra idag?” Sa han misstänksamt men la till ett leende på slutet som fick oss att pusta ut en aning.
”Ehm… vi åker till Washington city mall.” Sa Justin snabbt och log.
”Men Justin… du kan inte åka dit, det kommer bli kaos. Dessutom är det inte bra att åka dit när jag är med.” Sa jag osäkert och kollade på honom frågande.
”Tay, skit i allt annat runt omkring idag. Låt oss bara få ha en hel dag tillsammans.” Sa han och kollade mig djupt in i ögonen och lade sin ena hand på min axel.
”Deep bro, deep.” Sa Kenny som nyfiket stod och lyssnade på min och Justins konversation.
Jag skrattade till och ryckte på axlarna. ”Okej, men kom ihåg om någonting händer… det var din idé.” Sa jag menande och började gå mot Kenny som skakade på huvudet.
”Man… om din mamma får reda på att jag låtit dig göra detta kommer hon f.l.i.p.p.a ut.” Sa Kenny oroligt och klappade Justin hårt på ryggen.
”Då ser vi till att hon inte får reda på det.” Sa Justin och log ett brett leende mot Kenny.
”You owe me bro.” Sa Kenny och himlade med ögonen medan vi gick in i hissen.

När vi kom till Washington City Mall, var det än så länge lugnt med fans och paparazzis. Det var några stycken som sprang fram till Justin så fort vi kom innanför entrén, men ingen av dem verkade lägga märke till varken mig eller Kenny, vilket var en lättnad. Kenny och Justin hade kommit överens om att Kenny skulle hålla sig på avstånd så länge Justin inte behövde hjälp. Under tiden så skulle jag och Justin gå och äta frukost någonstans eftersom vi inte hunnit göra det på hotellet innan vi åkte iväg. Eftersom köpcentret inte hade så många valmöjligheter av kaféer så fick det bli Starbucks och eftersom klockan inte var så mycket så var det knappt några människor där inne men vi satte oss ändå längst bort intill en vägg. Justin gick och beställde medan jag satt kvar och trummade med mina fingrar på bordet. Jag lade märke till de fyra tjejerna som stod utanför och stirrade på Justin. En av dem såg till och med ut att gråta. De viskade och kollade även ibland på mig. När Justin kom tillbaka med våra grejor sparkade jag till honom på hans ben så fort han satt sig ned.
”Aj, varför gjorde du så för?” Sa han frågande.
”Fyra fans, på väg hitåt nu… vad ska vi säga om dem frågar… vem jag är?” Sa jag snabbt och hann inte få tillbaka något svar innan de fyra tjejerna ställde sig vid vårt bord och stirrade ned på Justin med stora ögon. Han vände sitt ansikte sakta upp mot dem med ett brett leende.
”Hey beautiful ladies.” Sa han och skrattade till lite. Tjejerna blev som tokiga och satte sina händer för munnarna för att inte skrika så högt.
”Omg… Justin, kan du signera min tröja?” Sa den ena tjejen och var alldeles sprallig i kroppen. Vad kan dem ha varit i för ålder? Fjorton kanske. Medan Justin fick en penna av henne och signerade hennes tröja små sneglade de andra tjejerna på mig och jag såg att en av dem snart var på väg att säga någonting. För att rädda situationen låtsades jag att min telefon ringde och tog upp den hastigt.
”Hej älskling!” Sa jag högt och Justin kollade på mig frågande.
”Aw, jag saknar dig också baby.” Sa jag och gjorde puppyface.
”Men du, kan vi höras när jag kommer tillbaka till hotellet?” Sa jag återigen högt.
”Okej bra. Love you to!” Sa jag och låtsades lägga på luren och lade ned den i min ficka. Justin skakade på huvudet och vände sig om mot tjejerna igen och signerade allas tröjor. När han gjort det och dem hade tagit kort tillsammans gick dem iväg hoppandes och skrek.
”Jaså, vem är din ”baby”? Sa Justin och gjorde citations tecken när han sa baby.
”Du borde kanske istället tacka mig för min geniala räddning.” Sa jag och blinkade mot honom.
”Vaddå för räddning?” Sa han frågande och skrattade till.
”En av tjejerna stod och stirrade på mig och jag såg att hon var på väg att fråga något, och jag vet… hon skulle kanske inte fråga något om dig och mig, men för att dem inte skulle gå härifrån och tro att vi ”dejtar” så låtsades jag som att min pojkvän ringde mig.” Sa jag skrattandes.
”Jaså, jaså. Där ser man.” Sa han och blinkade mot mig och tog sedan min hand.
”Du är så jävla vacker, glöm aldrig det!” Sa han och smekte sin hand i min.
Jag kände hur mina kinder hettade till och jag flinade till samtidigt som jag böjde ned huvudet mot bordet. Jag tog en klunk av min juice och jag såg i ögonvrån att Justin satt och studerade mig. Jag kollade upp på honom och han gav ifrån sig ett svagt flin.
”Vad?” Sa jag snabbt och log mot honom.
”Du vet att du är ganska söt när du blir generad va?” Sa han och skrattade till.
”Nu får det räcka med komplimanger, du gör mig alldeles för generad.” Sa jag och rodnade.
”Jag vet, och jag gillar det.” Sa han och blinkade mot mig.

Efter frukosten gick vi runt och kollade i lite affärer. Kenny gick nu tillsammans med oss istället för att hålla avstånd. Medan Justin provade kläder satt jag och Kenny utanför omklädningsrummet och väntade. ”Du åker hem till LA imorgon va?” Sa Kenny plötsligt och kollade på mig.
”Mm, vad är ert nästa stop?” Sa jag en aning dystert men log mot honom.
”Miami. Det ska bli riktigt nice att få komma dit, det var så längesedan jag var där.” Sa han entusiastiskt. Jag skrattade till åt hur glad han verkade vara.
”Jag har aldrig varit där. Egentligen skulle jag, mamma och Leo åka dit nu i sommar då dem har sin stora båtmässa där nere, Leo älskade båtar så vi ville ge den resan till honom i tidig födelsedags present eftersom han inte fyller år förrän i september. Men mamma avbokade biljetterna förra veckan då vi båda hade glömt bort att vi bokat dem.” Sa jag med en suck.
”Livet är bara för orättvist ibland alltså.” Sa han och skakade på huvudet dystert.
”Men det har många rättvisa sidor också.” Sa jag och skrattade till.
”Så sant så. Förresten… hur är det mellan dig och JB nu?” Sa Kenny halvviskande.
”Jo, vi är vänner… allt var bara ett stort missförstånd.” Sa jag och log.
”Ja, det var ju bra. Men eftersom ni nu verkar vara ”best friends”, du vet inte vem hans ”lover” råkar vara?” Sa han nyfiket och försökte prata så lågt han kunde för att Justin inte skulle höra.
”Haha, Alfredo frågade mig samma sak… men nej, han har inte sagt ett ord. Vaddå då?” Sa jag och skrattade till och försökte dölja att jag blev nervös.
”Nej, jag bara undra… för vi har några stycken vi skulle kunna tänka oss att det kan vara.” Sa han fortfarande viskandes och jag kunde inte låta bli att flina till.
”Jaså, vem är dem tänkbara då?” Sa jag glatt och blev nyfiken över vem dem valt.
”Antingen Selena, Ariana Grande, Du eller Jasmine.” Sa han och räknade upp namnen på fingrarna.
Jag svalde hårt när han nämnde mig och försökte hålla masken.
”Ja, det är ju bara att välja och vraka.” Sa jag och skrattade till.
”Så du kan möjligtvis vara en kandidat eller? Med tanke på att du inte nekade?” Sa han och blinkade mot mig och log ett brett leende. Jag skulle precis försvara mig då Justin kom ut från omklädningsrummet med ett leende på läpparna.
”Kenny, jag ska ha dessa tröjorna, kan du gå och betala åt mig?” Sa Justin och gav kläderna till Kenny som rest sig upp från soffan vi båda satt i. Han gick iväg mot kassan och jag reste mig upp framför Justin som mötte min blick.
”Du hade inte ork till att gå och betala själv eller?” Sa jag och höjde på ena ögonbrynet och log.
”Jag får inte betala själv av mamma, hon vill att Kenny håller koll, så att jag inte slösar för mycket.”
Det förvånade mig inte att Pattie inte lät Justin ha hand om sina egna pengar han tjänar. Killar i hans ålder skulle köpa upp alla pengarna på två dagar, max.
”Du… förresten, Kenny och Alfredo har sina aningar om vem som troligen kan vara din ”lover”.” Sa jag
”Jaså, och vem var det då?” Sa han frågande och gav mig ett busigt leende.
”Selena, Ariana Grande, jag eller Jasmine…” Sa jag osäkert.
Justin flinade till och kom närmare mig. Jag kände hans händer om min midja och jag la mina händer runt hans nacke, nervös över att någon skulle kunna se oss.
”För det första, låt dem tro vad dem vill. För det andra, jag har bara ögon för dig och ingen annan och för det tredje, det skulle inte göra någonting om dem fick reda på att det är dig jag tycker om, det är inte så att dem skulle gå till närmsta tidning och berätta det precis. När jag och Selena började dejta så fick dem reda på det direkt och stöttade vårt förhållande till 100 procent. Dem kommer komma på det förr eller senare.” Sa han och pussade mig i pannan. Vi båda två upptäckte blixten i ögonvrån och vi vände våra ansikten mot hållet den kommit ifrån. Inte långt ifrån butiken stod det en kille bakom en soptunna och fotade oss. Vi släppte varandra snabbt och började gå mot kassan där Kenny stod och betalade. Efter det fortsatte vi att kolla i affärer och dagen rann förbi otroligt fort.

När vi kom tillbaka till hotellet gick jag in på mitt rum för att ta en dusch och byta om till myskläder och sen gå in till Justin och kolla på film i hans rum. Ingen annan i hans crew var på hotellet förutom Kenny som gick och lade sig på sitt hotellrum. Alla de andra hade gett sig ut på ärenden och skulle nog inte komma tillbaka förrän senare. När jag hade duschat fönade jag mitt hår snabbt och satte sedan upp det i en rufsig knorr. Jag satte på mig baby rosa mjukis shorts och ett grått pösigt linne. Jag gick bort till Justins rum och jag hann bara knacka en gång innan han öppnade dörren med ett leende. Jag gick in och lade mig på sängen där hans mac dator stod.
”Jag ska bara ta en snabb dusch.” Sa han och gick in på toaletten och satte på duschen. Jag tog upp hans dator i mitt knä och jag insåg efter en liten stund att han var inloggad på sin twitter. – i’m pretty horny, where are you ladies? – Jag skrattade till åt det jag precis skrivit och kunde inte rå för att skriva en gång till. - @KennyHamilton and @AlfredoFlores i love you guys so freggin much, i’m like obsessed. – Jag lade ifrån mig datorn och hörde efter en stund hur min telefon vibrerade till på bordet bredvid sängen. Det var ett sms från Julia – Hej världens bästa kusin vitamin, hade sett fram emot att få träffa dig denna helgen, men när man dyker upp hemma hos er så får man reda på att du är i Washington med Justin och the crew. Faktiskt lite avis! Jag saknar dig super duper mycket och vill träffa dig så fort du kommer hem. Btw, vad gör du med Justin? Tillfredställer du inte killen tillräckligt eller? Med tanke på det han skrev på twitter nyss. LOVE YOU! – Jag log åt hennes sms och jag kände en stor saknad, den senaste tiden har vi inte umgåtts lika mycket med varandra som vi gjorde innan New York. Då umgicks vi nästan varje dag. – JULLE BULLE! I miss miss miss you. Jag ringer dig direkt när jag har landat i LA imorgon, så får du ta ditt sexy ass hem till mig. Och angående Justins tweet, det var jag som skrev, han är i duschen nu. Mohahaha! Ser däremot inte fram emot hämnden jag kommer få. Jag älskar dig! – När jag skickat iväg smset öppnades toalett dörren och ut kom Justin i ett par svarta fotbollsshorts och bar överkropp. Hans handduk hängde runt nacken på honom och han kom fram till sängkanten. Jag tog tag i de båda ändarna av handduken och drog han till mig. Våra läppar möttes mjukt och vi kysstes gång på gång. Han rullade snart över på andra sidan av sängen och tog upp sin dator i knät. Efter ett tag vände han sig om med ett creep smile mot mig.
”Var det de bästa du kunde komma på att skriva?” Sa han och hånflinade mot mig.
”Dina fans borde få ta del av ditt riktiga jag.” Sa jag och blinkade mot honom.
”Och mitt riktiga jag är?” Sa han frågande och hade fortfarande creep smilet kvar.
”Så som alla andra 17 åriga killar. You have needs.” Sa jag och skrattade till.
”Du vet… en del av mina fans är ganska unga… snart kommer deras föräldrar börja skicka läskiga tweets till mig om hur pervers jag är, hur ska jag försvara mig då hade du tänkt?” Sa han och närmade sig mitt ansikte och creep smilet hade fortfarande inte försvunnit.
”Du kan ju alltid…” Sa jag och kysste honom. ”säga att…” kyss ”någon…” kyss ”i ditt crew…” kyss ”skrev det.” Jag log samtidigt som jag kysste honom en sista gången innan jag satte mig upp bredvid honom. Han skrattade till och tryckte upp tweet rutan och började skriva. – Sorry guys. Left my computer on for like five minutes and someone in the crew wrote this stuff. #PRANKED – Jag flinade till åt hur mesig han var som försvarade sig. Det skulle bara varit roligt om han låtit det vara och låtsas som att det var han själv som skrivit det, men jag förstod på sätt och vis att han inte kunde utsätta sig själv och Scooter för det, eftersom det förmodligen då skulle bli en massa konsekvenser. Dessutom hade väl Pattie flugit i taket om hon sett det. Min mobil burrade till under mig på sängen och jag tog upp den och såg att Julia svarat på mitt sms – Ta det lugnt bara gumsi! OCH ANVÄND PROTECTION FOR GOD’S SAKE! Visst lät jag vuxen där? Jag börjar lära mig… AHH! Jag har ju helt glömt att berätta, it’s crazy!!!!!!!! Jag och Ryan ska flytta ihop, eller flytta ihop och flytta ihop, vi ska köpa en lägenhet här i LA som jag ska bo i och när han är ledig och på besök här så bor han i lägenheten med mig. How awesome is that? ;D<3 – Jag fnissade till och jag märkte att Justin satt och läste smset över axeln.
”Wow, det gick snabbt.” Sa han förvånat men ändå glatt.
”Mm, men så länge hon är lycklig så klagar jag inte.” Sa jag och log.
- Aw, så kul för er! Är verkligen jätteglad för din och Ryans skull. Men vi snackar mer imorgon, ska kolla film med Justin nu. Take Care and i love you. – Jag lade telefonen på sängbordet och Justin stängde av sin dator och lade den på golvet. Han satte på tv ’n och vi köpte en av filmerna som hotellet hade att erbjuda på en sådan filmkanal. Jag gosade in mig bredvid Justin och lade mig på hans bröst. Han la sin arm om mig och släckte lampan som stod tänd bredvid sängen. Vi båda tyckte nog att filmen var ganska dålig för när jag precis höll på att somna så skakade jag till huvudet och kollade upp på Justin som hade stängda ögon. Jag reste mig upp försiktigt och kysste hans läppar nätt. När jag skulle sträcka mig efter fjärrkontrollen för att stänga av tv ’n drog han mig till sig och kysste mig flera gånger. Jag stängde av tv ’n och det blev kolsvart i rummet. Vi båda skrattade till.
”Jag kanske ska gå tillbaka till mitt rum, det börjar bli sent och du vill kanske sova?” Sa jag lugnt.
”Nej, jag vill spendera de sista timmarna med dig. Sova kan man göra på planet imorgon.” Sa han och drog mig till sig. Jag satte mig gränsle över honom och jag kände hans händer runt om min midja.
”Men tänk så kommer din mamma in här snart, hon kommer nog inte bli så glad om jag är kvar då.” Sa jag oroligt. Han satte ett finger över mina läppar och ”schade”.
”Då får hon göra det.” Sa Justin lugnt och kysste mig.
Vi fortsatte kyssas och jag trodde det skulle gå så långt att vi hade sex, men det hade vi inte. Vi kom så långt att vi båda låg i underkläder men längre än så gick vi inte. Vilket på något sätt kändes bra. Efter ett tag lade vi oss bredvid varandra och höll om varandra, jag bestämde mig för att inte somna så jag fick hålla mig vaken tills Justin hade somnat. När jag reste mig upp sakta var jag säker på att jag skulle väcka honom, men somliga är tydligen väldigt svår väckta. Problemet jag nu hade var att jag varken hittade mina kläder som vi slängt iväg, eller lampknappen så att jag kunde få lite ljus i rummet. Det var alldeles becksvart. Jag hittade inte min telefon heller. Jag gick runt i rummet och slog mina tår i möblerna, för varje gång jag gick in i någonting. Till slut gav jag upp och hoppades på att klockan skulle vara så pass mycket att ingen var vaken på hotellet. Jag öppnade hotelldörren sakta och trippade ut i hotellkorridoren i bara underkläder. Jag små sprang bort mot mitt rum och just som jag fick den härliga känslan att ingen hade kommit på mig hörde jag någon som skrek till bakom mig.
”Woahhhhh! Taylor vad gör du?” Sa Kenny chockat. Jag vände mig om med ett osäkert leende och försökte gömma min halvt nakna kropp bakom en krukväxt som stod i korridoren.
”Öhm, eh… asså… ehm… min dusch har slutat fungera… så jag fick typ… låna… Justins.” Sa jag nervöst och gav honom ett fakeat leende. Han skrattade till och återgick snart till en allvarlig blick.
”Du hade inte liksom kunnat låna Patties och Carins dusch? Varför var du tvungen att just låna Justins?” Sa han frågande och höjde på ena ögonbrynet. Precis när jag skulle säga någonting öppnades en av hotellrumsdörrarna längre ner i korridoren och utifrån ett av rummen kom Alfredo med ett brett leende. ”Vad är det för väsen…här…ute… woow, well hello there!” Sa Alfredo som upptäckt mig bakom krukväxten och gav mig nu ett creep smile. Kenny smällde till honom på magen och Alfredo blev snart också väldigt allvarlig.
”Hrm… var har du varit Taylor?” Sa Alfredo med en allvarlig ton på rösten.
”Hon har varit och tagit en dusch hos Justin… hennes dusch har tydligen gått isönder så hon valde att låna hans dusch.” Sa Kenny och betonade hans väldigt tydligt.
”Ahhhhh… varför kunde du inte bara låna Patties och Carins? Pattie kommer inte bli glad över att du duschade hos Justin.” Sa Alfredo och jag blev nervös när han nämnde Pattie.
”Men… ni behöver väl inte säga någonting? Jag visste inte om Pattie och Carin hade kommit hem än när jag skulle duscha, och eftersom jag känner Justin bäst av alla så tänkte jag att det inte skulle vara något problem.” Sa jag osäkert och log mot dem båda, men dem rörde inte en min.
”Verkar som detta lär bli sista gången vi ses Tay… Pattie kommer aldrig låta dig följa med på fler konserter efter det här.” Sa Kenny och de båda skakade på sina huvuden. Mina ögon förstorades och jag kände att jag just nu bara ville slänga mig ned på golvet och gråta. Dem såg hur nervös och ledsen jag var och snart brast de båda två ut i världens gapskratt.
”Hahahahaha, där fick vi dig allt på kroken! Tay, vi bara skojar med dig! Klart vi inte ska säga någonting!” Sa Alfredo skrattandes.
”Men… detta är din sista chans!” Sa Kenny och pekade menande med fingret mot mig.
”Killar, ni får inte göra såhär mot mig, jag höll på att få hjärtstopp!” Sa jag och pustade ut.
”Vi ville bara retas med dig lite.” Sa Alfredo och skrattade fortfarande.
”Du… akta så att jag inte berättar vad som hände igår natt.” Sa jag och gav honom en kaxig blick.
”Nänänä, du skulle bara våga.” Sa Alfredo chockat.
”Vaddå? Tell me…” Sa Kenny nyfiket.
”Alfredo får berätta själv, det känns inte riktigt bekvämt för mig att stå i underkläder inför er, så jag tror jag går in på mitt rum.” Sa jag och skrattade till och gick bort mot min dörr. Jag hörde Alfredo som visslade till och Kenny som sa till honom på skarpen. ”Dude, hon är typ… sex år yngre än dig!” Sa Kenny med en allvarlig ton och försökte säga det så tyst som möjligt men jag har stora öron. Jag skrattade till åt det Kenny precis sagt och låste upp dörren till mitt rum. Jag slängde mig direkt på sängen och somnade snart in i en djup sömn.

Jag vaknade av att jag kände någon som kröp ned bredvid mig i min säng och kysste mig i nacken. Jag vände mig om och mötte Justins blick. ”God morgon beautiful.” Sa han med en mysig morgonröst.
Jag sträckte på mig och log mot honom. ”Nästa gång du smiter ifrån mig sådär mitt på natten så kan du väl i alla fall tänka på att stänga din dörr till rummet?” Sa han menande.
”Vaddå?” Sa jag och kollade frågande på honom.
”Din dörr till ditt rum stod öppen nu när jag kom.” Sa han och skrattade till.
”Oj, då måste jag ha glömt att stänga till den.” Sa jag och kysste honom.
Justins telefon ringde och han svarade snabbt. ”Wassup Scootie boy?” Sa han med tillgjord röst.
”Okej, okej… ja, vi kommer.” Sa han snabbt och lade på luren.
”Är det något som har hänt?” Sa jag frågande och satte mig upp i sängen samtidigt som Justin reste sig upp från den och rättade till sina kläder som skrynklat till sig under täcket.
”Scooter vill att du och jag kommer till mammas och Carins rum, dem ville prata om något.” Sa han snabbt och jag reste mig upp från sängen och satte på mig ett par svarta tights och en grå hoodie.
”Kan vi hämta min mobil i ditt rum på vägen?” Sa jag stressat.
”Jag har den här.” Sa han och tog upp den från sin bakficka och gav den till mig.
Vi gick snabbt bort till Patties och Carins rum och när vi kom in, möttes vi av sex allvarliga ögon som stirrade på oss. Mitt hjärta började banka fortare och när vi närmade oss dem såg vi även tidningen dem slagit upp på bordet. Hela sidan täcktes av en bild på mig och Justin från Lakers matchen då han kysste mig när dem vann. Förmodligen tänkte han inte på att det vimlade av paparazzis på matchen.
”Vi vill gärna ha en förklaring.” Sa Pattie allvarligt och jag svalde hårt.
”Ehm… ja… vad ska man säga… det är en bild.” Sa Justin och försökte göra det hela till ett skämt.
”Justin, skärpning… Saken är den att vi vill bara veta varför ni smugit omkring med detta och inte berättat något för oss… Justin, vi är din familj.” Sa Pattie allvarligt och gav oss en frågande blick.
”Mamma, det är en puss? Vi båda var glada och det var kanske inte riktigt meningen att det skulle bi en puss på munnen.” Sa Justin och försökte ljuga ihop en egen liten historia.
”Om jag får säga vad jag tycker… så tycker jag inte det verkar som att ni bara ”är vänner” när ni är med varandra… man ser på långa vägar att ni tycker om varandra.” Sa Carin och jag kunde känna hur pinsamheten spreds runt i hela rummet och så även den röda färgen som dök upp i mitt ansikte.
”Vad är det som gör de så svårt att berätta sanningen för oss?” Sa Scooter och betonade oss.
Justin vände sitt ansikte mot mig och han tog ett djupt andetag innan han vände sig mot de andra igen. Mitt hjärta bankade ännu fortare och det kändes som att det skulle sprängas.
”Okej… sanningen är den att…” Sa han och stannade upp.
”fortsätt…” Sa Pattie och vevade med sin hand.
”Sanningen är den att jag gillar Taylor och hon gillar mig, är ni nöjda nu?” Sa Justin surt.
Carin sken upp i ett leende och så gjorde även Pattie och Scooter efter ett tag.
”Se… det var väl inte så svårt… det var det ända vi ville veta, och dessutom så tror jag nog att vi visste det för längesedan men har bara förnekat det hela tiden.” Sa Carin glatt.
”Frågan är nu hur vi ska lura tidningarna… det är inte riktigt bra om det kommer ut såhär tidigt.” Sa Scooter och såg ut att tänka så det knakade.
”Jag kan alltid skriva på Twitter att Tay har pojkvän och att alla bilder på oss är missuppfattade.” Sa Justin och såg ganska nöjd ut över sin idé. Pattie, jag och Carin nickade instämmande och Scooter stod fortfarande och såg ut att tänka för fullt.
”Jo, det skulle ju kunna funka. Det skulle vara en bra början i alla fall. Men snälla… ljug inte fler gånger.” Sa Scooter och kollade menande på oss båda två. Jag nickade snabbt och log.
”Ja, vad ska man säga… Welcome to the family!” Sa Pattie och log ett brett leende mot mig.


Kommentarer
Postat av: Madeleine

Aw, roligt kapitel! :)

2011-06-07 @ 18:14:10
URL: http://karinbeatrice.blogg.se/
Postat av: Olympia

Skiiiiit brrrra! Har fan fastnat vi novellen nuu om du inte redan har märkt det ;) <3

2011-06-14 @ 00:17:14
URL: http://jamais.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0